Marge Rahule toob uus aasta põnevaid muutusi

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi näiteks välja Marge Rahu kingikorv. Marge hinnangul võtab loteriipiletite kraapimine aega vähemalt kolm päeva.
Selline nägi näiteks välja Marge Rahu kingikorv. Marge hinnangul võtab loteriipiletite kraapimine aega vähemalt kolm päeva. Foto: Indrek Galetin

Elu24 uuris meie säravatelt kuulsustelt, mida nad kõige rohkem ootavad ja loodavad aastalt 2009. Buduaari peatoimetaja Marge Rahu võttis aastavahetuse vastu Tai traditsioonide kohaselt. Uuel aastal on aga Marge sõnul talle varuks palju üllatusi ja muutusi isiklikus elus. 

Marge, kuidas aastavhetuse mööda saatsid? 

Minu aastavahetus möödus Tais sõprade seltsis. Meil oli mõnus basseiniäärne pidu rohkete mereandide ja šampanjaga.Tai traditsiooni kohaselt lasime õhku ka oma sooviküünlad.

Mida ootad aastalt 2009?

2009 aasta tuleb põnev. Kindlasti sisaldab see mitmeid muutusi minu elus, millega pean kiirelt kohanema.

Kas oled andnud ka mõned uusaastalubadused? 

Uusaastalubadusi ma pole andnud, sest 1.jaanuar ei oma minu jaoks isiklikult mingit sellist tähendust,et just sellest päevast peaks midagi muutma. Muudan siis, kui on selleks vajadus või valmidus olemas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles