Paris Hilton eitab Richie beebipeo piltide lekitamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: AFP / Scanpix

Seltskonnadaam Paris Hilton lükkas ümber kuuldused, nagu oleks tema lekitanud Nicole Richie hiljutise beebipeo fotod meediasse.

 

Hilton oli 18.novembril toimunud ja Nicole Richie ning tema poiss-sõbra, Joel Maddeni poolt korraldatud peo õhtujuht, vahendab WENN.

Eelmise nädala alguses pakuti mitmele USA tabloidile peol tehtud fotosid, kuid ükski neist ei saanud fotosid ära trükkida, kuna trükikodade tarnetähtajad olid tänupüha-pidustuste tõttu edasi lükkunud. Mõnede arvates oli Hilton fotode lekitamise taga, kuna igal fotol oli näha ka tema nägu ning väidetavalt tundusid need lavastatud, kuid Paris Hilton eitab süüdistusi.

«Paris oli peo õhtujuht ja seal käis suur hulk inimesi. Mitmed külalised tegid mobiiltelefonide abil fotosid... ei ole mingitki võimalust, et temal oleks fotode lekitamisega midagi pistmist,» ütles Paris Hiltoni pressiesindaja süüditusi kommenteerides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles