VIDEO Näosaates teiseks jäänud Ott Lepland: tegin kuu aega iga jumala päev proovi, aga lavanärv vedas alt (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 meelelahutussaate «Su nägu kõlab tuttavalt» suures finaalis teiseks jäänud Ott Lepland kehastus itaalia tenoriks Luciano Pavarottiks. Saku suurhalli laval vedas närv superstaariks valitud muusikut aga alt. Vaata Elu24 videointervjuud!

«Ma tegin kuu aega iga jumala päev proovi selle looga mitu tundi, lihtsalt paraku selline rambivalgus täna natuke võib-olla mõjutas, et see lavanärv ei olnud nii tugev, kui oleks pidanud olema,» rääkis Lepland Elu24 intervjuus.

Kuigi etteaste ei tulnud välja päris nii, nagu pidanuks, tundis laulja ennast saate järel hästi. «Kui ma tagasi vaatan, saan öelda, et andsin endast kõik, paraku lavanärv oli täna selline, mis täna alt vedas ja ei lasknud sel etteastel välja paista sellisena, nagu oleks pidanud,» ütles Lepland ja tõdes, et eile polnud lihtsalt tema päev.

Küsimusele, mis täpselt valesti läks, vastas Lepland, et kõrged noodid ei olnud päris sellised, mis oleks võinud olla, ent hõbekõri tõdes, et võitis teise koha, mitte ei kaotanud. «See on lihtsalt üks väga lahe saade ja mul on väga hea meel, et mind siia kutsuti. Saara oli supertubli täna, nii et palju õnne talle ja saate meeskonnale,» ütles Lepland.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles