ETV: Normanni pasanali oli väga hea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann
Henrik Normann Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

ETV aastalõpusaates «Edekabel» eetrisse läinud sketš, milles Henrik Normann «Võsareporterit» parodeerides fekaalikotikestega askeldas, ajas küll paljud vaatajad vihale, kuid kanali juhtide arvates oli tegu hea naljaga.

ETV meelelahutussaadete juht Mart Normet on enda sõnul uhke, et Normanni paroodiasaade just ETV vahendusel kodudesse jõudis, sest riigikanal peabki ka meediakriitikat tegema, kirjutab Õhtuleht.

«Võsareporterist» rääkides sõnas Normet, et kuna meie telesaateis annavad tooni rõvedused, võltsmoraal ja libaväärtused, ei tohi kõike seda mingil juhul pilamata jätta.

Koomik Normann ise lisas, et Normet tänas teda juba 1. jaanuaril vahva saate eest, mis kutsus inimesi tagasi eetika ja moraali juurde.

«Kui Eesti loll rahvas arvab, et Võrno saade onaneerimisest, pihkupeksmisest ja muudest perelõhkumistest on maailma tipptase, siis tänan väga!» väljendas Normann oma nördimust ka menusaate «Tõehetk» pärast, mida ta oma saates samuti parodeeris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles