Väsitav aastalõpp tegi Koit Toome haigeks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Helin Loik / Naisteleht

Täna 30. sünnipäeva tähistava laulja Koit Toome sõnul lõppes tema pöörane aasta detsembris kontserdimaratoniga, mille järel ta suurest pingelangusest haigeks jäi.

«Minust ei ole eluski nii palju kollast kirjutatud kui eelmisel aastal – minust ja mingitest tüdrukutest,» vahendab Õhtuleht laulja sõnu.

Toome väitel on asjad tegelikult vastupidi, kuna pärast võistlustantsija Kerttu Tänavast lahku minemist sel kevadel on ta ainult tööle pühendunud, andes ainuüksi detsembris 29 kontserti.

End üksikuna tundev staar kurtis, et kõmumeedia tähelepanu muudab suhete loomise raskeks: «Piisab sellest, kui lähed kellegagi esimest korda välja, kui juba tehakse sellest skandaal, pannakse teine inimene, kes pole tähelepanuga veel harjunud, esikaantele…»

Ka tunneb Toome, et ajakirjandus on julmemaks muutunud – üle inimliku piiri läks tema hinnangul see, kui Kroonika võrdles tema enda ja meikar Kaia Triisa pisitütre lapsepõlvefotosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles