The Suni lugude paremik juba homme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun andis Rock Café's silent rokk-kontserdi.
Tanel Padar & The Sun andis Rock Café's silent rokk-kontserdi. Foto: Jelena Rudi

Homme, 25. novembril toimub Rock Cafes Tanel Padari ja The Suni kontsert Club Attack, kus esitatakse bändi repertuaari paremikku.

 

Tanel Padar ja The Sun esinevad kontserdil tuntud headuses, kuid seekord osalesid kuulajad muusikalise kava kokkupanekul. «Me ootasime inimeste tagasisidet, millised on nende lemmiklood The Suni repertuaarist,» ütles Tanel Padar.

«Soovilood on teada ja hääled kokkuloetud. Viis enim häält saanud lugu tulevad homsel kontserdil kindlasti esitamisele.» Kuna 25. november on ka Kadripäev, ootab kontserdikülastajaid tõenäoliselt veel üllatusi.

Soojendusesinejatena astuvad üles Taavi Peterson ja Üdi ning Revolver.

2007. aastal saatega «Eesti otsib superstaari“ tuntust kogunud Taavi Peterson on enese ümber koondanud grupi andekaid muusikuid, kes moodustavad suurepäraste interpreetide näol kõlava terviku ning lummavad oma lavalise energiaga kõik, kelles veel vähegi peitub soov hingestatud rocki järele. Bändi kava koosneb põhiliselt omaloomingust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles