Pedaja taipoksist: jalalöögid ei ole mitte mingisugune küsimus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri pedaja
Lauri pedaja Foto: Kanal 2

Teisipäeval alustas Kanal 2s saade «Ringikuningas», kus kaheksa eesti meest asuvad omavahel võitlusse taipoksis. Poksikindad tõmbab kätte ka näitleja Lauri Pedaja.

Miks tulid saatesse?

Ma olen peljanud füüsilist kontakti. Kui ma käisin 9-aastasena maadlustrennis pool aastat, siis sain hästi negatiivse emotsiooni. See ongi siuke enesele tõestamine või sellest üle saamine mõnes mõttes.

Missugune on sinu võitlusstrateegia?

Ma paindun väga hästi ja jalalöögid ei ole nagu minu jaoks mitte mingisugune küsimus - teha neid pingevabalt mõlema jalaga järjest näiteks kümme tükki, on köki-möki. Ja kiirus, kuna ma olen pisike, siis ma lihtsalt olengi kiire.

Mida loodad saates tehtuga hiljem saavutada?

Muidugi enesekindlus tõuseb, aga tänaval küll ei tahaks nagu kellegagi kakelda.

Miks tegeleda taipoksiga?

See annab nagu hästi palju jõudu juurde, vaimset jõudu just. Ma arvasin, et ta on hullem, see taipoks. Ma olin ikka kõvade eelarvamustega, et ongi siuke lihtsalt suva lahmimine. Tegelikult ikka see filosoofia ja mõte, kõik see kuidas see võitlus tegelikult käib, on nagu palju sümpaatsem.

Sinu moto: Ma olen mees. See on sport. Mehed spordis tahavad alati võita.

Allikas: www.Kanal2.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles