Inglase jalalabade pikkus on ligi 37 sentimeetrit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglase jalalabade pikkus on ligi 37 sentimeetrit
Inglase jalalabade pikkus on ligi 37 sentimeetrit Foto: SCANPIX

Suurbritannias elava Carl Griffithsi sõnul on ta suured jalad naistemagnetiks.

19-aastase Criffithsi jalalabade pikkus on ligi 37 sentimeetrit, kirjutab The Sun.

See tähendab seda, et noormehe kinganumber on 55 – 56. Criffithsi jalad on üle kahe korra pikemad kui briti meeste keskmine jalapikkus.

Mehe sõnul tekib tal naistega alati diskussioon samal teemal – kas meeste jalapikkus viitab ka peenise pikkusele.

«See, mida suurte jalgadega meeste kohta räägitakse, peab paika,» naeris inglane.

Mehe enda väite kohaselt on ta seksinud üle 30 naisega. Kuigi ta on naiste seas populaarne, ei ole ta endale veel õiget tüdruksõpra leidnud.

Carl Criffithsi jalad kasvasid teismelise-eas nii kiiresti, et ta ema pidi talle iga paari kuu tagant uued jalatsid ostma.

«Ma olen sunnitud oma kingad tellima USAst, sest Suurbritannias ei tehta minu jalasuurusele sobivaid kingi,» selgitas mees.

Praktilistel kaalutlustel kannab mees tihtipeale spordijalatseid. Criffithsi sõnul on tekkinud probleeme siis, kui ta on mõnda peenemasse, esindusriietust nõudvasse ööklubisse tahtnud minna.

Inglase kinnitusel ei ole teda kunagi jalgade pärast narritud, pigem on ta uudishimu tekitanud.

«Oma parimaid sõpru tunnen juba lapsepõlvest ja nad on minuga harjunud. Nad narrivad mind vahel, kuid teevad seda sõbralikult. Võõrad ei julge minu kuuldes midagi negatiivset öelda,» selgitas mees.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles