Eesti edukaim trummar Borka alustab uue üritusega

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Borkat on nimetatud Eesti edukaimaks trummariks.
Borkat on nimetatud Eesti edukaimaks trummariks. Foto: Club Privé

Sel neljapäeval, 24. novembril alustab ööklubis Privé oma uut üritusteseeriat endine Tanel Padar & The Sun’i jpt trummar Borka.

“Idee enda üritust korraldada on mul olnud juba tükkaega. Sel suvel USAs Los Angeleses olles kontakteerusin Privé’ga, kuna see klubi sobis ideaalselt sellise ürituse jaoks. Iga ürituse jaoks panen ma kokku spetsiaalse show programmi, mis koosneb minu muusika lemmikutest Hip-hop'ist RnB'ni ning House'ist Rock'ini. Lisaks visuaalidest ning valgus- ja lasershowst. Ise olen loomulikult trummidega laval. See saab olema parim pidu neljapäeviti, mis iial Tallinnas olnud on!” hõiskab ootusärevuses Borka.

Borka on eesti edukaim trummar, kes alustas mängimist 11-12 aastaselt. Sellest ajast peale on ta seda muusikalist instrumenti armastanud kuni tänaseni. Borka on mänginud mitmetes ansamblites nagu näiteks Tanel Padar & The Sun, Nexus, Slobodan River, Soul Militia, Toe-Tag, James Werts Group, Uku Suviste Group, Raul Soot Quintet.

Lisaks Borkale pakub üritusel muusikavalikut DJ MVP ning tantsuprogrammi O.M.G Dancers. Lasershow viib ellu Nigel Mann Lazershow.

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00. Pilet 10 EUR, flyeriga 7 EUR, family-listiga 5 EUR.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles