Eesti ööklubide lipulaev BonBon Club taasavab oma uksed!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ööklubide lipulaev BonBon Club taasavab oma uksed
Eesti ööklubide lipulaev BonBon Club taasavab oma uksed Foto: BonBon

Eesti ööklubide lipulaev BonBon Club taasavab oma uksed. Avapeod toimuvad reedel ja laupäeval 25.-26.novembril.


Kümne tegutsemisaasta jooksul on ööklubi BonBon olnud tuhandete piduliste meelispaigaks. Klubi lavalaudadel on üles astunud tippartistid nii Eestist kui ka välismaismaalt.

Möödunud suvel remonti läinud klubi on läbinud kardinaalse uuenduskuuri ning avab oma uksel kõigile soovijatele saabuval nädalavahetusel.

Sisedisaineri Ville Lausmäe (VL Design) käe all valminud ööklubi uus sisekujundus on juba pälvinud rahvusvahelist tähelepanu. Projektijooniste ja 3D pildilahenduste põhjal on klubi sisedisaini kajastamisest oma väljaandes teada andnud üks maailma juhtivaid sisearhidektide disainiajakirju.
 

Eesti klubimaastikul seni kõige suurem investeering sisekujundusse ja valgusparki on tehtud eesmärgiga luua konseptuaalselt uus, New Yorki stiilis klubi.

"Klubis on avaram ruumilahendus, suurem tantsuplats, uuenenud helipark ning sadu meetreid LED-valgusteid, mis muudavad klubi värvigammat kõikides põhivärvides," täpsustab klubi omanik Andres Peets.

Rain Pikandi poolt klubile loodud uue imagoloogilise kontseptsiooni keskmes on jänesest pulgakomm. Profiilis kujutatud ablast jänest ilmestab uus slogan:

Be my candy tonight


Igaõhtust peomeeleolu aitavad rikastada seksapiilsed meelelahutajad ja silmapaistvalt riietunud hurmurid, kes jagavad meeldivaid üllatusi ja flirdivad esimeste saabujatega.

Peoloomi kisuvad külastajatest välja klubi residendid, DJ-d: Kermo Hert, Kert Klaus, Tom Lilienthal ja Heivi S.

Nüüdsest ei ole vajadust klubi liikmetel liikmekaarte kaasas kanda, sest liikmestaatus seostatakse ID-kaardiga. Klubi liikmelisust on lihtne taodelda klubi vastvalmival koduleheküljel www.bonbon.ee

Ööklubisse BonBon on oodatud külastajad alates 20. eluaastast.
 

Ööklubi BonBon (Mere pst 6, Tallinn) on avatud alates reedest, 25.novembrist kahel päeval nädalas - reedeti ja laupäeviti kell 23:00-05:00.

Sissepääs klubisse maksab klubi liikmetele 6 eurot ning teistele külalistele 10 eurot.
Info ja laudade reserveerimine +372 54 00 54 11, www.bonbon.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles