Aastahiti auhinnagalat näeb Internetist

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu toimunud Aastahitil oli üks tegijamaid bände Bedwetters.
Mullu toimunud Aastahitil oli üks tegijamaid bände Bedwetters. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeval, 3. jaanuaril selgub Aastahitt 2008, otseülekannet säravast sündmusest saavad jälgida ka kõik Internetiga varustatud muusikasõbrad.

Eesti rahvusringhäälingu Aastahiti infojuhi Triin Tähnase teatel on Aastahiti valimine selleks korraks lõppenud ja võitjad hõigatakse välja laupäeval Tallinnas Club Von Überblingenis.

"Peomöll läheb käima kell 20, kui lavale astub konkursi Noortebänd 2008 võitja Groundhog Day," rääkis Tähnas. "Kell 21.35 lülitub Raadio 2-e ja Eesti Televisiooni otse-eeter Club Von Überblingenisse, kus juba viieteistkümnendat korda selgub Raadio 2-e Aastahitt. Otseülekande režissöör on Masa."

Auhinnagalat juhivad R2-e peatoimetaja Heidy Purga ja ajakirja FHM peatoimetaja Robert Kõrvits. Green room`i on üles seatud Padari Baar, kus rokkar Tanel Padari intervjueeritavateks on kuulsad inimesed alates näitlejatest kuni skandaalsete sotsiaalaktivistideni välja.

Heidy Purga, Robert Kõrvitsa ja Tanel Padari uudse välimuse dikteerib stilist ja moekunstnik Karolin Kuusik.

Auhinnagalal esinevad Toe Tag, Zetod, Groundhog Day, HU?, Unistuste Bänd kooseisus Kristjan Kasearu, Katrin Siska, Robert Vaigla, Danel Pandre, Marko Atso ja Raivo Tafenau ning teised Eesti muusikataeva tähed.

Aastahiti otseülekanne on nähtav Internetis siin ja kuulatav siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles