Eesti staarpoliitikud Ansip ja Savisaar kuumas reklaamikampaanias«Unhate»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benettoni reklaamiseeriasse "Unhate" on tee leidnud ka Eesti staarpoliitikud Andrus Ansip ja Edgar Savisaar
Benettoni reklaamiseeriasse "Unhate" on tee leidnud ka Eesti staarpoliitikud Andrus Ansip ja Edgar Savisaar Foto: Tarmo Sikk

Möödunud nädalal raputas (reklaami)maailma moebrändi United Colors of Benetton sallivust ja «mitteviha» propageeriv kampaania «Unhate».

Inspireerituna sovietiaegsest fotost, millel mokkapidi koos tolleaegsed Nõukogude Liidu ja Saksa DV riigipead Leonid Brežnev ja Erich Honecker, photoshopati omavahel musitama ka tänapäeva riigi- ja usumehed, kes reaalsuses just sõbraliku läbisaamisega ei hiilga - paavst Benedictus XVI + Egiptuse imaam Ahmed Mohamed el Tayeb, USA president Barack Obama + Hiina president Hu Jintao, USA president Barack Obama + Venezuela liider Hugo Chavez, Prantsumaa president Nicolas Sarkozy + Saksamaa liidukantsler Angela Merkel, Lõuna-Korea president Lee Myung-bad + Põhja-Korea diktaator Kim Jong-Il, Palestiina president Mahmoud Abbas + Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu.
 

Mitmed ajakirjandusväljaanded on keeldunud reklaame avaldamast ning Vatikan on palunud reklaamid suudlevast paavstist eemaldada.

Originaal Benettoni reklaame vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles