Neli meest vägistasid lesbi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lesbi vägistamises süüdistu, ennast politseile ise üles andnud Josue Gonzalez
Lesbi vägistamises süüdistu, ennast politseile ise üles andnud Josue Gonzalez Foto: AP / Scanpix

USAs arreteeriti neli meest, keda süüdistatakse lesbi vägistamises möödunud aasta detsembris San Franciscos.

Politsei arreteeris 31-aastase Humberto Hernandez Salvadori ja 21-aastane Josue Gonzalez andis ennast ise üles, kirjutab foxnews.com.

Juhtumi tõttu arreteeriti veel kaks alaealist, 15- ja 16-aastased noorukid, kes toimetati noortevanglasse. Nende isikuid ei avaldatud.

Lisaks vägistamisele esitati arreteeritutele süüdistus ka inimröövis ja autovarguses.

Politseiuurijate kinnitusel ründasid kurjategijad 28-aastast naist siis, kui ta oma autost väljus. Autol oli homosid ja lesbisid tähistav vikerkaarekleebis.

Naist rünnanud tegid ka tema seksuaalse suundumuse kohta märkusi.

Politsei sõnul võis juhtumi puhul tegemist olla niinimetatud sallimatusest tingitud kuriteoga. Politsei andmetel elab naine koos oma naissoost partneriga.

«Mehed lõid autost välja astunud naise uimaseks, lohistasid ta varjatud kohta ja vägistasid mitu korda. Kui nad nägid ühte inimest liginemas, toimetasid nad naise autosse ning siis sõideti ühe mahajäetud hoone juurde, kus teda uuesti vägistati. Pärast kuritööd jäeti poolalasti naine maha lamama, ta käekott ja isiklikud asjad varastati,» selgitasid uurijad.

Kurjategijad põgenesid ohvri autoga.

Juhtumi uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles