Pippa Middleton tabati jäält

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Briti prints Williami abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine`i õde Pippa Middleton on oma kodumaal nii populaarne, et iga tema sammu jälgitakse.

Eile osales Middleton Somerset House`i liuvälja avamisüritusel, kuhu oli kutsutud suur hulk kuulsusi, edastab The Telegraph.

Briti tabloidajakirjanike sõnul nägi 28-aastane naine hea välja, hoolimata et ta hiljuti läks oma kauaaegsest kallimast Alex Loudonist lahku.

Cambridge`i hertsoginna õde uisutas uuel liuväljal koos selliste kuulsusega nagu näitlejanna Judi Dench.

Pippa Middleton kandis uisutades valget jakki, musti teksasid ja nahkkindaid.

Pippa Middletonist sai üleöö Briti saarte kõike populaarsem nägu selle aasta suvel, kui ta oma õe laulatusel pruutneitsi oli.

Naine kandis seal valget pikka kleiti, mis ta kehakumerused hästi esile tõi. Sellest ajast alates on kõmuväljaanded pidevalt ta hästi treenitud kehast, eriti aga istmikust kirjutanud.

Nüüdseks saab ta avalikele üritustele ja pidudele pidevalt kutseid.

Pärast lahkuminekut oma poiss-sõbrast lohutas Pippa Middleton end ülikoolikaaslase, krahv George Percy juures, olles ta perekonna mõisas külaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles