Jordan rääkis oma autistlikust pojast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti modell Jordan
Briti modell Jordan Foto: Reuters / Scanpix

Modell Jordani viieaastane poeg, kes põeb septo-optilist düsplaasiat ja autismi kergemat vormi, on muutunud agressiivseks oma venna ja väikese õe vastu.

Jordani ja jalgpallur Dwight Yorke’i poeg Harvey ei suuda taluda teisi lapsi ja nende tekitatud müra, kirjutab FemaleFirst.

Jordani sõnul elab Harvey oma pahameelt tihti välja noorema venna Juniori ja viiekuuse õe  Princess Tiaamii peal.

«Ta mängib Junioriga kenasti, aga aeg-ajalt annab temast mööda kõndides talle õela väikese löögi. Vahel lööb ta Princessi pähe ja tüdruk näeb välja nagu noogutav koer – natuke šokeeritud, silmad suured, aga kuna ta on hea iseloomuga ja malbe, ei hakka ta nutma,» seletas naine.

Jordan pole kindel, kas Harvey üldse suudab kunagi iseseisvat elu elada.

«Ta pole väga sotsiaalne ega puudutusi armastav laps – mul veab, kui ta mind kallistab, aga ta pole nii hull kui mõned teised autistlikud lapsed. Ta näitab aeg-ajalt kiindumust,» rääkis modell.

«Aga seda, kas ta suudab kunagi iseseisvalt oma eluga hakkama saada, ei tea me enne, kui ta vanemaks saab. Peame võtma asju nii nagu need on,» lisas Jordan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles