Keira Knightley tagumik tingis treileri laiendamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Keira Knightley treilerit tuli tema uue filmi võtteplatsil laiendada, et mahutada sinna kleenukese staari tagumikku suurendavad kleidid.

22-aastane Knightley kannab filmis «Hertsoginna» mitmeid rikkalikult kaunistatud tagaosaga 18. sajandi kleite, kuna aga saledal näitlejannal on erakorselt väike tagumik, tuli tema kleitide tagaosale lisada eriti palju volange, mistõttu need tema treilerisse enam ära ei mahtunud, kirjutab FemaleFirst.

«Keiral on üks võttegrupi väiksemaid taguotsi ja me pidime tema kleitide tagaosad tavalisest suuremad tegema. Mida väiksem tagumik, seda rohkem on kleidil kaunistusi,» rääkis allikas.

«Lisage sinna veel aluspesu, mis kleite laiemaks muudab ja iga kleit võtab tohutult ruumi. Meil oli Keira garderoobi majutamiseks rohkem ruumi vaja, nii et laiendasime ta treilerit,» lisas allikas.

Knightley mängib filmi briti seltskonnadaami leedi Georgina Spencerit, kellest saab viies Devonshire’i hertsoginna. Eriti huvipakkuv on näitlejanna meelest Spenceri lähedane suhe leedi Elizabeth Fosteriga, mida vahel on nimetatud ka seksuaalsuhteks.

«Mõned nende kirjad on justkui armastuskirjad. Moodsas tähenduses võiks öelda, et nad on lesbid, aga ma ei usu, et nende vahel kunagi füüsiline suhe oli,» rääkis Knightley.

«Igal juhul läks sõprus natuke viltu, kuna ta k****s mu abikaasat. Armas!» lisas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles