Rolf Roosalu loodab uuel aastal leida rohkem häid inimesi enda ümber

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ShiShi kümnes sünnipäev, 21.11.2008 - Rolf Roosalu
ShiShi kümnes sünnipäev, 21.11.2008 - Rolf Roosalu Foto: Photo Factory
Elu24 uuris meie säravatelt kuulsustelt, mida nad kõige rohkem ootavad ja loodavad aastalt 2009. Laulja Rolf Roosalu sooviks enda ümber näha rohkem siiraid ja häid inimesi ning loomulikult pääseda oma eurolooga Moskvasse. 

Rolf, milline on sinu järgmise aasta lubadus endale?

Et juhul, kui minu eurolugu «Fre:dom » pääseks suurele Eurovisioonile Moskvasse, siis viime Eesti lõpuks suurde finaali, millest me päris mitmed aastad välja oleme jäänud. 

Mida põnevat ootad aastalt 2009?

Uuelt aastalt ootan rohkem põnevust, siirust, seiklusi, ideid, häid inimesi enda ümber. Peaasi, et igav ei hakkaks.

Kuidas aastavahetusega Tartus rahule jäid?

Oma kodulinnas on ikka kõikse parem esineda, sest seal parim publik mida tean. Korraldajad rääkisid, et rahvast oli nii palju, et riided ei mahtunud enam garderoobi ära ja osa inimesi pidi seepärast pikalt ukse taga ootama. Uskumatu, aga see on see aastavahetuse värk!

Kuidas rahvas sinu eurolaulu vastu võttis?

Tundus, et hästi. Keegi mind otseselt lavalt minema ei vilistanud. Päris raske kontsert oli tegelikult - laulda tund aega järjest ning sinna vahele veel esitada oma uut eurolaulu, see oli vokaalselt üsna raske. Aga sain hakkama ja võin enda üle uhkust tunda! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles