Luisa Värk: nüüd, kui laps on suurem, on aeg ka endale mõelda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjaks hakanud Luisa Värk äriilma ei pelga. «Kuigi mul on tugev kunstihing, olen realist,» ütleb ta. «Läksin 15-aastaselt kodust ära Tallinna elama ja olen alati enda majandamisega hakkama saanud.»
Ettevõtjaks hakanud Luisa Värk äriilma ei pelga. «Kuigi mul on tugev kunstihing, olen realist,» ütleb ta. «Läksin 15-aastaselt kodust ära Tallinna elama ja olen alati enda majandamisega hakkama saanud.» Foto: Kristjan Teedema

Lauljatar Luisa Värk tunnistas Õhtulehele, et emaks saamine muutis teda ülihoolitsevaks koduperenaiseks.

 «Nüüd, kui laps suurem, tunnen, et on aeg rohkem ka enda ambitsioonidele mõelda. Eks ma sellepärast nüüd nõnda palju korraga olengi ette võtnud,» ütles naine, kes tuuritab samaaegselt mööda Eestit, juhib mööblifirmat ja püüab oma lapsele Miina Rihannale parim ema olla.


Peale lapsekasvatamise on Luisal praegu käsil mitu projekti. Esimene neist on tuur «Talveigatsus» koos Alen Veziko ja Priit Sootlaga. Teine on aga võib-olla et tähtsamgi: «Rahvusmööbel võtab minu igapäevategemistest väga suure osa.». Samuti hakkab Luisa peagi valmistuma Vanemuise uue lastelavastuse «Kosmonaut Lotte» proovideks, kus koos hea sõbranna Gerli Padariga Lottedeks kehastutakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles