ERR.ee: Helgi Sallo sõnul saavutab virisemisega vaid paha tuju

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helgi Sallo
Helgi Sallo Foto: Raigo Pajula

Laulja ja näitleja Helgi Sallo leiab, et viriseda ei ole mõtet, kuna sellega ei saavuta muud kui paha tuju, terviserikked ja ohu üksi jääda, teatasid

ERR Uudised

.

«Selle ma olen omandanud aastatega: ma olen märganud, et virisemisega ei saavuta muud kui paha tuju, terviserikked ja kaasinimeste äraminemise, võid üksi jääda,» rääkis Sallo Vahur Kersna autorisaates «Helenduvad olendid».

Helgi Sallo tunnistas samas, et praegune elukoht Mustamäel talle väga ei meeldi. «Mind ärritab, et see maja on nii suur, mind ärritab, et seal on kole palju muukeelset juttu, ma ei saa alati oma emakeelega hakkama seal,» sõnas näitleja.

«Mind ärritab see trolliliiklus, mind ärritavad need priiksuvad, prääksuvad, kolisevad, rögisevad trollibussid ja muud võimalust mul linna saada sealt pole kui trollibussiga,» ütles Sallo.

Sallo sõnul ei ole seal väga hubane ega õdus. Tema oleks eelistanud oma elu lõpuaastad veeta omaette väikeses majas või väikese maja kahetoalises korteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles