Atlantis tähistab oma 16. sünnipäeva suurejooneliselt!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atlantis tähistab oma 16. sünnipäeva suurejooneliselt!
Atlantis tähistab oma 16. sünnipäeva suurejooneliselt! Foto: Club Atlantis

26. novembril toimuvat Club Atlantise 16. sünnipäeva tähistatakse 2 Quick Start live'iga, Starlight Cabaret' etteastetega ning paljude teiste meeldejäävate üllatustega!

My Supersweet Sixteen – Diamonds Are A Girl's Best Friend pealkirja all peetavad grandioossed pidustused saavad olema säravamad ja sätendavamad kui eales varem.  Sünnipäev toob lavale Eesti muusika tuhmumatu vääriskivi 2 Quick Start'i, esitlusele tulevad Starlight Cabaret kauneimad pärlid ning meistriklassi pakub puldis DJ Ivo Ukris.

Kuid see pole veel kõik! Õhtu muudavad eriliseks temaatilised kaunistused, number 16 ümber keerlevad mängud, milles osaledes nii mõndagi huvitavat võib võita. Ei tasu ka silmist mööda lasta, et piiratud koguses müüki tulevate Piletlevi piletitega on sissepääs eelisjärjekorras. Kindlasti tasub vaadata ka Facebooki, sest sünnipäeva puhul loositakse välja imelisi auhindu.

Peo dresscode on – kõik mis särab ja sätendab!

Lisainfo: www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles