Gunn oli Kunn!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Graps
Gunnar Graps Foto: Ove Maidla

Uus Teater avab teatrimaja muusikaliga RAUDMEES. Grapsi kehastab Juss Haasma.

Tartu Uus Teater lootis käivitada käesolevast hooajast uue teatrisaali aadressiga Lai 37. Paraku see pikemas plaanis ei õnnestunud.

Ometi toob Tartu Uus Teater enne, kui maja omanikku vahetab ja uut elu alustab, seal välja muusikalise viirastuse Raudmees. Odysseuse eksirännakud ning näitab veel mitmesugust muud kultuuriprogrammi.

Kokku 33 päeva tegutseb Tartu Uus Teater aadressil Lai 37 täies mahus. Kultuuriprovints 2011 Tartu esitleb: teatrimaja YES33.



Esimene YES33 sündmus, verivärske muusikal Raudmees esietendub juba järgmisel pühapäeval, 27. novembril, Gunnar Grapsi 60. juubeliaastapäeval.

See on muusikaline viirastus Gunnar Grapsi elu ja loomingu põhjal. Mängus on tüdrukud, tsiklid, trummid, kitarrid, alkohol, indiaanlased, tundmatud ja tuntud lendavad objektid, enesemüümine ja endaksjäämine. Mängus on terve elu. Mängus on väikse poisi unistus kuulsaks saada. Mängus on suure mehe suutmatus kuulsaks jääda.

 Lavastaja ROBERT ANNUS (Vanemuine), peaosas JUSS HAASMA.

Juss Haasma Gunnar Grapsist ja muusikalist "Raudmees". from Uus Teater on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles