Naine hoidis tulnuka surnukeha kaks aastat külmikus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine hoidis tulnuka surnukeha kaks aastat külmikus
Naine hoidis tulnuka surnukeha kaks aastat külmikus Foto: SCANPIX

Venemaal Karjalas hoidis naine külmikust kummalise olendi laipa.

Petrozavodskis elava Marta Jegorovnami sõnul oli see «tulnukas» ta külmkapis kaks aastat, edastab Daily Mail.

Naine tegi olendi olemasolu tõestamiseks ka viis fotot.

See on Venemaal viimase kuu jooksul juba kolmas tulnukaleid.

Jegorovnami sõnul leidis ta kummalise olendi 2009. aastal oma suvila lähedalt. Naine lisas, et seal oleks olnud nagu UFO allakukkumise paik.

Venelanna jätkas, et ta läks leekides olnud sõiduki juurde ning avastas selle juurest surnud olendi.

Tulnukas oli 90-sentimeetrine, tal oli hiiglaslik pea, suured ümarad silmad. Välimuselt oli ta nagu segu kalast ja inimesest.

Ka olevat selle olendi kehast välja sirutunud käsi.

Jegorovnam ei teatanud leitust mitte kellelegi. Ta viis surnud olendi koju ning pistis külmikusse.

Lehekülje Unexplained Mysteries teatel tulid paar päeva tagasi kaks meest ta koju ning konfiskeerisid uurimise eesmärgil selle surnukeha. Väidetavalt olid need mehed Venemaa teaduste akadeemia Karjala uurimiskeskuse teadlased.

Briti paranormaalsete nähtuste uurija ja eksperdi Michael Coheni arvates võib tegemist olla pettusega.

«Arvan, et tegemist on nutika pettusega, kuid samas ei saa ka kõrvale jätta, et tegemist võib olla tõelise tulnukaga. Venemaa on tuntud kui paik, kus UFOsid pidevalt nähakse. Seal jälgivad neid nii sõjaväe- kui tsiviilorganisatsioonid,» lausus britt.

Selle aasta augustis nähti Siberis Irkutskis väidetavalt kummalist helendavat lennumasinat, kust olevat väljunud viis tulnukat.

Aprillis aga teatasid kaks üliõpilast, 18-aastane Timur Hilall ja 19-aastane Kirill Vlassov, et leidsid UFO alla kukkumise paigast tulnuka surnukeha. Noormeeste tehtud video oli Youtube`is väga populaarne, seda vaadati üle 700 000 korra. Hiljem nad tunnistasid, et tegemist oli pettusega.

Vene võimud pidasid asja nii tõsiseks, et sekkusid. Venemaa siseministeerium kinnitas, et tegemist ei olnud tulnukaleiu vaid pettusega.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles