Vahur Kersna: tantsusaate sisu on okse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Vahur Kersna ütles Sky Plusi hommikuprogrammis, et Kanal 2 «Tantsud tähtedega» on väga vastuoluline saade.

 

«Teles on hetkel minu jaoks kahte sorti saated. Saated, mis on väga hästi tehtud ja teised, mis on sisuliselt head,» ütles Kersna hommikuprogrammis.

«Väga hästi on tehtud tantsusaade. See, kuidas on Eesti variant lahendatud ja üles võetud ning esitatud, siis see on super, see on maailmatase.»

«Tantsusaade on vastuoluline, see on tehtud jube hästi, aga see sisu on minu jaoks okse,» ütles Kersna ja lisas: «Ma ei suuda seda tähekeste kalpsamist seal vaadata.»

«Olukord on meil televisioonides väga kõva, mis puudutab vormilist poolt. Sisuline osa võiks olla tugevam. Sisulist käsitlust on natukene vähem, kui me ootaksime,» võttis Kersna jutu kokku.

TNS Emori teleuuringu andmetel kogus eelmisel nädalal kõige rohkem vaatajaid Kanal 2 «Tantsud tähtedega», mis tõi telerite ette 308 000 vaatajat.

Lisaks sellele, et tegemist on «Tantsud tähtedega» käesoleva hooaja kõrgeima vaatajanumbriga, ületab see ka tantsusaate eelmise, 2010. aasta tipptulemust.

2011. aasta kokkuvõttes tõusis Kanal 2 «Tantsud tähtedega» Eurovisiooni lauluvõistluse finaali (351 000 vaatajat) järel teisele kohale. Järgnevad «Eesti laul 2011» finaal (296 000 vaatajat) ja Eurovisiooni lauluvõistluse 2. poolfinaal (291 000 vaatajat).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles