Tanel Padar & The Sun'i uue albumi ilmumine avab värske muusikaportaali

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Tanel Padar & The Sun’i uue

unplugged

-albumi «Veidi valjem kui vaikus II» peatset ilmumist tähistatakse järgmisel nädalal muusikaportaali

muusika24.ee

ametliku avamisega.

Portaal pakub suurimat valikut Eesti muusikat, üle interneti kiireks, soodsaks, turvaliseks ja legaalseks alla laadimiseks.

«Tanel Padar & The Sun annab oma uhiuue plaadi esimese singli esimesena levisse just muusika24.ee kaudu. Mis tähendab, et huvilised saavad selle kätte, arvutisse ning kõrvaklappidesse kõige kiiremal võimalikul moel,» kommenteerib Danel Pandre, ansambli The Sun liige.

Muusika24.ee juhid möönavad, et katse taolist projekti käivitada pole Eestis esimene, seekord aga on asja taga ka muusikud ning eduvõimalus sellevõrra ka suurem: «Kiiret, legaalset ning turvalist muusikaäri toetavad paljud Eesti artistid, teiste seas ansambel Tanel Padar & The Sun,» ütleb Priit Pajusaar, muusika24.ee üks eestvedajatest.

«Bändi uus singel on tulevast nädalast kõigile huvilistele esimesena kättesaadav just nimelt sellelt kodulehelt, mis on samm edasi nii meie kui bändi jaoks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles