Mida õppisid Zetod Ameerikas käigust üksteise kohta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalmar Vabarna, Zetode eeslaulja
Jalmar Vabarna, Zetode eeslaulja Foto: Elmo Riig / Sakala

«Kõik poisid olid mikihiiremaal esimest korda,» rääkis Elu24-le Zetode liige Matis Leima ning lisas, et värske liikmena õppis teiste kohta paljugi uut.

Midagi üllatavat bändi juhtliige Jalmar Vabarna reisil Ameerikasse ei kogenud.

«Eriti üllatavat vast midagi ei olnudki, aga meeldivalt üllatusime peaaegu kõiges, välja arvatud plastmassi kasutamises ja ülerahvastatuses,» märkis mees.

Matis Leima vaatab reisile tagasi Euroopaga võrdlevalt.

«Kõigepealt meenub mastaapide erinemine Euroopast: suured pole mitte ainult autod ja majad, vaid ka vahemaad, toidukogused, lippude ja kõrvitsate hulk ühe maja ümber. Palju sellest suurusest on põhjendamatu ja selline raiskamine võib rohelises eestlases ängi tekitada,» leiab noor muusik.

Olenemata sellest, et bänd viibis Ameerikas suhteliselt lühikest aega, jõudis Vabarna vähemalt ühe uue äratundmiseni oma bändiliikmetes.

«Vahtsõd tabletid ja interneedus nurjas plaani üksteise olemusse süübida,» rääkis Vabarna. «Leidsin, et oleme vist kõik natuke internetisõltlased, aga eks see ole natuke ikka ka uute mänguasjade süü. Samas oleme juba nii kaua koos bändi ja pulli teinud, et tunneme üksteist niigi hästi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles