Kallima sõbrad: Pippa Middleton ei sobi abikaasaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton ja Alex Loudon
Pippa Middleton ja Alex Loudon Foto: SCANPIX

Suurbritannia prints Williami abikaasa, Cambridge´i hertsoginna Catherine`i õde Pippa Middleton läks oma kallimast Alex Loudonist lahku.

Sõprade sõnul oli Loudon see, kes suhtele lõpu teha tahtis, edastab Sunday Mail.

Loudoni sõprade sõnul ei talunud  Loudon enam oma kallima avalikku elu, sest kõmufotograafid jälgivad naist kõikjal.

«Alex jumaldab Pippat, kuid ta ei pidanud vastu naist ümbritsevale tsirkusele. Pärast kuningliku perekonnaga seotust ei ole Pippa elu enam endine, liiga palju avalikkust. Pippa ei olevat abikaasaks sobiv,» selgitas üks sõpradest.

Fotograafide kinnitusel Pippa Middleton naudib tuntust ja tähelepanu. Alex Loudon olevat aga teisest puust.

«Pippat kutsutakse igasugustele üritustele, talle on uksed pidevalt valla. Alex vihkab igasuguseid kokteilipidusid ja vastuvõtte. Alexil on kindel sõpradering, kellega ta suhtleb. Alex on pärit majanduslikult kindlustatud ja haritud perekonnast, kuid neile ei meeldi avalikkuse tähelepanu all olla,» selgitasid sõbrad.

Nad lisasid, et Loudon vihkab seda, kui kõmufotograafid ka temal kogu aeg sabas on.

Sõbrad lisasid, et ka Alex Loudoni vanemad olid arvamusel, et nende poja ja Pippa Middletoni suhe ei saa kaua kesta.

«Vanematele Pippa meeldib, kuid samas ei olnud nad täiesti selle suhte poolt. Nende arvates ei saaks Pippast head abikaasat. Pippa on kena, kuid liiga ambitsioonikas. Pippa valib vaid sõpru, kel on head sotsiaalsed sidemed ja korralik majanduslik toimetulek. Alexil on sõpru igast ühiskonnakihist,» lisasid endise paari sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles