Beatrice laulab portugali, Dag Hartelius eesti keeles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Beatrice ja Eduard Korotin.
Pildil on Beatrice ja Eduard Korotin. Foto: Marina Puškar

Juba detsembri keskel ilmub poelettidele «Tantsud tähtedega» staaride muusikaplaat, kus Beatrice laulab portugali ja Dag Hartelius eesti keeles.

«Avalikult ei ole ma tõesti varem laulnud,» sõnas Rootsi suursaadik ja tantsutäht Dag Hartelius, kes plaadi jaoks valis loo «Kikilips», kirjutas SL Õhtuleht. «Kui, siis duši all või kindlas seltskonnas.»

Beatrice’ile pole aga laulmine sugugi võõras – kümmekond aastat tagasi kuulis teda saates «Klaver põõsas» ning poolteist aastat tagasi saates «Eesti Muusika karikas», kus modell esines koos Sõpruse Puiesteega.

Plaadil saab Beatrice’i esituses kuulda populaarset bossa noova rütmis laulu «Garota de Ipanema» – ja seda portugali keeles.

Oma lauluhääle panevad proovile tõenäoliselt kõik saates osalenud, kuigi Kristina Ojulandiga on läbirääkimised hetkel takerdunud.

Plaadil «Laulud tähtedega» teevad häält veel Ines, Lenna Kuurmaa, Hanna-Liina Võsa, Nele-Liis Vaiksoo, Ivo Linna, Rolf Roosalu, Raimondo Laikre ja ansambel Noorkuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles