Eesti fännid: loodetavasti ei tule jälle lolli ebaõnne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti fännid
Eesti fännid Foto: Mihkel Maripuu

Täna õhtul toimub Tallinnas A. Le Coq Arenal Euroopa meistrivõistluste play-off-kohtumine Eesti – Iirimaa. Eesti meeskonna toetajad kogunesid täna kella 20.00 Vabaduse väljakule. Postimehega muljeid jaganud fännid loodavad, et Piiroja ei lööks oma väravaid.

«Loodan et Eesti võidab aga ei ole üldse selles kindel. Meil on vastas ikka terve Inglise kõrgliiga, see paneb natukene kahtlema. Loodan parimat, eelkõige ilusat ja meeldejäävat mängu, » ütles eestlasi toetama tulnud Riho.

«Loodan, et tuleb 2:1 Eesti kasuks,» lisab jalkafänn Tõnu.

«Vedasin osade sõpradega kihla, et 3:0 Eesti võidab, nüüd olen juba skeptiline meie võidus, loodan ka mina parimat,» ütles Joosep ja täiendas: «kindlasti ma ei ole pettunud kui ka seda võitu ei tule. Me olme juba piisavalt kaugele jõudnud, see on juba suurepärane.»

Riho arutleb, et meie trumpideks on Konstantin Vassiljev ja Sergei Pareiko. « Vassiljev ootamatud löögid kaugelt võivad tuua võidu koju.» Tõnu lisab, et Pareiko peab värava puhta hoidma.

Poisid ütleva ühes suust, et me peaksime kartma Raio Piiroja oma väravaid. «Loodetavasti ei tule jälle lolli ebaõnne. Peaasi, et meie mehed ei puterda ja saavad iirlaste ründe korraliku kaitse alla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles