The Rasmuse vokalist Lauri Ylönen esineb Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Rasmuse solis Lauri Ylönen.
The Rasmuse solis Lauri Ylönen. Foto: Ilkka Hamalainen

1. veebruaril 2012. aastal esineb soolokarjääri esimese turnee raames Rock Cafes Soome ansambli The Rasmus solist Lauri Ylönen.

Lauri Johannes Ylönen on The Rasmuse juhtfiguur ja solist. Lauri on sündinud 23. aprillil 1979. aastal. Klaveriõpingutega alustas Ylönen juba 5-aastaselt, kitarri on ta mänginud 12. eluaastast. Kui The Rasmus esile kerkis, oli ta vaid 16-aastane Sibeliuse kooli õpilane. Noormees jättis muusikale pühendumiseks kooli pooleli.

Esimene bänd, kuhu Ylönen kuulus, oli tema ja praeguse The Rasmuse bassimängija Eero Heinoneni ühine ettevõtmine, kus Lauri mängis trumme ja Heinonen bassi. Kuigi The Rasmus tegutseb seni väga edukalt, alustas Lauri käesoleval aastal soolokarjääri. Tema esimene sooloalbum «New World» ilmus 30. märtsil ja selle esimene singel «Heavy» kõlas esmakordselt 26. veebruaril Soome muusikaauhindade galal.

«Heavy» video autor on Owe Lingvall, kelle looming on ka The Rasmuse videod lugudele «Justify and October» ja «April». Sooloalbumi teine singel oli «In The City», mille videovõtted toimusid Las Vegases. Suvel esines Lauri kõikvõimalikel Soome festivalidel, sügisel aga Saksamaal.

Kolmas singel debüütplaadilt on remixitud versioon loost «What Are You Waiting For». Lauri Euroopa turnee algab kontsertidega Venemaal. Ylönen on koostööd teinud ansambliga Kwan lauldes nende loos «Chillin' At The Grotto» koos ansambli Killer solisti Siiri Nordiniga. Lisaks laulab ta Apocalyptica palas «Life Burns» ja «Bittersweet», viimases osaleb ka HIMi solist Ville Valo.

Piletid hinnaga alates 23 € tulevad müügile Piletilevi müügipunktides laupäeval, 12. novembril kell 10.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles