Margus Tsahkna: suusatamine on saanud jalgapalli näol konkurendi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna.
Margus Tsahkna. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu liige, IRLi poliitikasekretär Margus Tsahkna ei oska nimetada kedagi, kes tänasel päeval jalgpallimaailmas toimuvat ei jälgiks.

«Suhtun jalgpalli väga hästi, ei oska öelda, kas olen fänn või mitte,» arutles Tsahkna.

«Kindlasti on see suurepärane, kuhu Eesti meeskond täna jõudnud on. Paraku pileteid mängule ei õnnestunud saada. Muidu oleksin läinud ikka. Elan televiisori vahendusel Eesti meeskonnale kaasa.»

Poliitik ja riigikogulane annab lootust, et jalgpall on Eestis muutumas väga populaarseks. «Ma ei tea kedagi, kes praegu jalgpalli ei jälgiks,» märkis Tsahkna.

Varasema suusarahvana on eestlastel Tsahkna sõnul nüüd uus ühine eesmärk, mille nimel tasub rõõmustada.

«Kahetsusväärselt on suusatamisega läinud viimasel ajal kehvasti, nüüd on aga tõusmas jalgpall. See on hea, et midagi on püsivalt õhus, millele tasub kaasa elada,» leidis riigikogulane.

Eesti tulihingelise pooldajana usub Tsahkna sarnaselt teiste fännidega võimalikku Eesti võitu.

«Isegi kui juhtub see «üllatus», et Eesti ei saa edasi, loodame, et sellest ei kahane eestlaste huvi jalgpalli vastu. Tuleb siiski nentida, et šansid on 50:50.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles