Angela Aak kuuleb Eesti-Iirimaa mängust esimest korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Aak
Angela Aak Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Muusik Angela Aak ütleb Eesti-Iirimaa jalgpallimatši kohta käivate küsimuste peale, et ei ole teadlik mängu toimumisest.

«Oi, ma pean kahjuks tunnistama, et ei tea jalgpallist mitte tuhkagi,» tunnistas Aak. «Isegi ei teagi, et selline mäng üldse kusagil toimuks, või et mis üleüldse jalgpalliga toimub.»

Siit-sealt on muusik sellegipoolest jalgpalli-teemadel midagi kõrva taha talletanud. «Olen kuulnud, et Inglismaal on see vist kuidagi hästi populaarne.»

Sügiskülmadel õhtutel, kui Aak oma koera jalutamas käib, jääb silm ikka kodulähedal asuvale staadionile, kus mehed ilma trotsivalt trenni teha vihuvad.

«Mul siin kodu lähedal on üks staadion, kust ma ikka vahel koeraga mööda jalutan. Vaatan, et seal nad ikka treenivad, vahel päris külma ilmaga. Peab ikka hästi suur tahtmine ja stiimul olema seda palli taga ajada. Talvel on seal mingi kilehall püstitatud ja näha pole midagi, aga loodetavasti on neil siis veidi soojem harjutada. Aga igal juhul palju edu eestlastele selles mängus! Ma ei tea, kummad osavamad mängijad on, aga spordis vist võidab alati parim?» arutles Aak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles