Raju pidu: Elu24 aastakangelased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 aasta värvikamate meedia- ning rahvakangelaste autasustamine Club Hollywoodis 27.12.08 - Meelis Tomson
Elu24 aasta värvikamate meedia- ning rahvakangelaste autasustamine Club Hollywoodis 27.12.08 - Meelis Tomson Foto: Elu24
Laupäeval, 27 detsembril said kõik soovijad pidutseda koos 2008. aasta meeldejäävamate meediakangelastega. Klubis Hollywood toimus meie kohalikele staaridele pühendatud pidu La Vida Loca.

Eelmisel nädalal jõudis Elu24.ee’s lõpule selle aasta vürtsikamate meedia- ning rahvakangelaste hääletus, mille võitjaid Club Hollywoodis laupäeval pidulikult ka autasustati.

 

Näiteks pärjati näitlev fotograaf Meelis Tomson tema elu esimese kuldmehikesega.

Teiste seas said aasta klounitiitli Mineti-Anett ja Iglesiase-Helina ning  Kapoti-Arvo.

Ninjatüdrukud Lenna ja Piret pärjati kangelasteks julge heategevusfoto eest. 

Häälteenamuse plahvatavaima uudise koha võitis sado-maso pornoskandaali staar «Superstaari» Relika. Pööraseima uustulnuka tiitli sai sama saate kangelane Artur Rassmann.

Suurimaks ilusõltlaseks krooniti ilulõikuseid jumaldav Strippar Marco. Aasta 2008 unustatud staari krooni pälvis Katarina Padar.

Meelis Tomsonile anti aga ka õhtu kangelase nimeline mehike, mis tähistas fotograaf Indrek Galetini sõnul seda, et Tomson pidi vip-ruumis korraldama erootilise vahuveinišõu.

Tomsoni vallatute mängudega ühines ka rahva lemmiktantsustaar Lauri Pedaja

«Esimene kuldmehike, ega teine tulemata jää,» ütles Tomson pöörast õhtut kommenteerides. «Tegelikult ei olnud ma sel õhtul tilkagi joonud ning see oli parim tõestus, et ka kainena saab ägedalt pidutseda.»

Seda, kas Tomson räägib tõtt või valetab, kiigake ise peogaleriist!  


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles