Algas selle aasta Unistuste Bändi liikmete valimine

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste Bänd 2006 - Kallervo Karu, Tomi Rahula, DJ Critikal, Elmar Liitmaa ja Lenna Kuurmaa (pildi taga Raul Vaigla)
Unistuste Bänd 2006 - Kallervo Karu, Tomi Rahula, DJ Critikal, Elmar Liitmaa ja Lenna Kuurmaa (pildi taga Raul Vaigla) Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Eesti suurima muusikaküsitluse Aastahitt raames on võimalik muusikasõpradel kokku panna oma unistuste bänd, millesse liikmete valimine sai juba alguse.

Möödunud aastal alguse saanud aktsioon tipneb enim toetust saanud muusikute ühise etteastega Aastahiti galakontserdil 3. jaanuaril 2008.

Unistuste Bändi koostamise esimesel nädalal, mis kestab kuni 25. novembrini, selguvad hääletamise tulemusel basskitarrist ja kitarrist. Järgmisel nädalal saab otsustada, kes mängib selles bändis klahvpille ja trumme.

Ülejärgmisel nädalal selgub, milline võiks olla lisainstrument – DJ plaadimängijatega, puhk- või löökpill või midagi muud originaalset. Kõige lõpuks, 14. detsembriks selgub Unistuste Bändi laulja.

Omapoolse panuse saab anda igaüks Raadio 2 kodulehel.

Eelmise aasta Raadio 2 kuulajate poolt kokku pandud Unistuste bändi koosseisus olid laulja Lenna Kuurmaa, kitarrist Elmar Liitmaa, basskitarrist Raul Vaigla, klahvpillidel Tomi Rahula, trummar Kallervo Karu, muu instrumentalist DJ Critikal ning nad esitasid Aastahiti auhinnagalal oma versiooni välismaiste lugude kategooria võidulaulust «SexyBack».

Oma tänavustele lemmiklauludele saab hääli anda samuti R2 kodulehel.

Lõpptabelisse pääseb 40 parimat lugu nii meilt kui mujalt. Võitjad selguvad 3. jaanuaril Aastahiti pidulikul auhinnagalal, millest teevad otseülekande Raadio 2 ja ETV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles