Dokumentaalfilm paljastab Carla Bruni eraelu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni-Sarkozy ja Nicolas Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy ja Nicolas Sarkozy Foto: Reuters / Scanpix

Suurbritannias valmis dokumentaalfilm «Somebody Told Me About... Carla Bruni», mis heidab pilgu Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy eraellu.

80 minuti pikkuses filmis on käsitletud ka Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy ja lauljanna ning endise modelli Bruni suhte algust, kirjutab The Telegraph.

Filmi autoriks on šoti päritolu George Scott.

Scotti kinnitusel räägib proua Bruni-Sarkozy, kelle varasemate kallimate hulka kuulusid näiteks Mick Jagger ja Eric Clapton, üsna avameelselt oma meessuhetest kuid ka muusikukarjäärist.

«Vabameelse seksi ja narkootikumidega tegin ammu lõpuarve, kuid rock`n`rolliga jätkan,» sõnas praegune esileedi.

Carla Bruni-Sarkozy lisas, et ta ei kavatse järgmised neli aastat «presidendist abikaasa särke triikida ja majapidamistöid teha», vaid jätkab oma muusikukarjääri.

Samuti räägib esileedi üsna avameelselt oma esmakohtumisest Nicolas Sarkozyga.

«Kohtusime ühel õhtusöögil ja sattusime kõrvuti istuma. Meie vahel tekkis kohe säde. Ma ei tundnud Nicolas`d, kuid temast õhkus turvalisust. Tundsin võib –olla seda sellepärast, et mu varasemad suhted on olnud kunstiinimeste ja muusikutega, kes kõik on ettearvamatud,» selgitas Bruni-Sarkozy.

Filmis on ka katkendeid, kus lauljanna räägib oma värskeima albumi tegemisest ja salvestamisest.

Ka paljastab Bruni-Sarkozy temast tehtud alastifotode telgitaguseid.

«Paljud modellid on alati poseerinud, kuid  mitte ükski neist ei abiellunud hiljem presidendiga,» nentis Prantsusmaa esileedi.

Prantsusmaal esilinastub uus dokumentaalfilm 1. jaanuaril 2009.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles