Angelina Joliel on istmikuimplantaat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie autogramme jagamas
Angelina Jolie autogramme jagamas Foto: SCANPIX

USA näitlejanna Angelina Jolie osales täna koos oma elukaaslase Brad Pittiga tema uue filmi «Moneyball» esilinastusel Jaapanis Tokyos.

Jaapani kinodes saab seda linateost näha alates 11. novembrist, kirjutab msnbc.com.

Jolie kandis üritusel erkpunast kokteilikleiti. Paljudele jäi silma näitlejanna ebatavaliselt ümar istmik. Arvatakse, et ta kas on lasknud istmikuimplantaadi panna, tuharatesse botox`it süstinud või siis kandis istmikku tõstvat pesu.

«Varasematel avalikel üritustel on ta istmik hoopis teistsugune olnud. Võimalik, et ta on lihtsalt liiga palju jõusaalis käinud,» oldi arvamusel.

Brad Pitti film «Moneyball» räägib Oakland Athletics pesapallimeeskonna 2002. aasta hooajast. Film põhineb Michael Lewise 2003. aastal välja antud samanimelisel raamatul.

Meeskonna juht Billy Beane (Brad Pitt) püüab kokku panna võistlusvõimelise meeskonna. Kuid Beane ja ta asetäitja Peter Brand (Jonah Hill) seisavad silmitsi raske majandusliku olukorraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles