Ennusta, kes lahkub tantsusaatest seekord!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani, Jan Uuspõld, Stig Rästa ja Anna Levandi - nemad on «Tantsud tähtedega» staarid, kes oma tantsupoognatega teid juba sel pühapäevaõhtul taas lummata püüavad
Getter Jaani, Jan Uuspõld, Stig Rästa ja Anna Levandi - nemad on «Tantsud tähtedega» staarid, kes oma tantsupoognatega teid juba sel pühapäevaõhtul taas lummata püüavad Foto: elu24.ee

Getter Jaani, Jan Uuspõld, Stig Rästa ja Anna Levandi - nemad on «Tantsud tähtedega» staarid, kes oma tantsupoognatega teid juba sel pühapäevaõhtul taas lummata püüavad.

«Tantsud tähtedega» saatest pidid esimesena lahkuma Noorte Laulupeo kunstiline juht  Veronika Portsmuth ja tantsuõpetaja Märt Agu.

Teisena said saatest sule sappa kriminaalpolitseinik Andres Anvelt ja Kristina Tennokese.

Kolmandana lahkusid saatest õpetaja Ott Väli ja Emma-Leena Koger.

Neljandana lahkusid pisarsilmil ärimees Jaan Tootsi elukaaslane Kati Toots ja Marko Kiigajaan.

«Hetkel on väga kurb meel, et see jäi meile viimaseks pühapäevaks siin olla,» tunnistas Kati Elu24'le.

Kati rõõmustas siiski, et tantsuparnter oli tubli ja hoidis teda. «Ta tegi, mis teha andis, ja mina andsin, mida suutsin. Nüüd saan elada taas oma igapäevast elu,» rääkis naine.

Kati sõnul sai ta saatest kaasa palju: «Emotsiooni, oskust, julgust, karmi sõna, põlve vastu pead...»

«Vähemalt ei kogenud ta kõike üksinda, mina sain sealt omajagu,» märkis Marko. Marko sõnul tegi Kati läbi hiilgava arengu ja õppis nädalate jooksul korralikult tantsima.

Kati ütles, et hoiab edaspidi pöialt kõigile, kuid Markol on oma lemmik: «Jan Uuspõld on alati tema ise ja ükskõik, kuidas ta tantsib, ta teeb seda suure karakteriga - nii peabki olema. Jan rokib täiega!»

 

Aga juba sel pühapäeval, saatuslikul 13. novembril, peab saatest lahkuma juba viies tantsupaar.

Kelle hääletaksid saatest välja sina ja miks?

 

Kõikide ennustusega täppi pannud hääletajate ja agarate arvamusavaldajate vahel loosib Elu24 välja luksusliku naudingute paketi Thai Rose Spa`s!

 

Kirjuta oma arvamus meie kommentaariumisse ning saada see copy paste`ga ka meie meilile tantsud@elu24.ee, kuhu ära unusta lisamast ka oma kontakte, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Märksõnaks pane TANTSUD TÄHTEDEGA!

 

Esimese ennustusega pani täppi ning võitis luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s! Elu24 lugeja AGNE KALLAS!
 
Teise ennustusega pani kümnesse ja võitis luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s!   Elu24 lugeja PIRET PENT!
 
Kolmanda saate ennustusega pani täppi ja võitis luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s!  Elu24 lugeja LIILIA SAARMAN!
 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles