Tanel Padar annab bändiga välja kogumik «The Best of The Sun»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun andis Rock Café's silent rokk-kontserdi.
Tanel Padar & The Sun andis Rock Café's silent rokk-kontserdi. Foto: Jelena Rudi

10. novembril kl 16 esitleb The Sun Kristiine Keskuse uues aatriumis oma eksklusiivset CD kogumikku «The Best of The Sun», kust leiab ka uusi seni avalikkusele esitlemata lugusid. The Sun kannab uued lood esmakordselt ette avaüritusel.

Kogumik sündis koostöös Philipsiga ja on avalöögiks kampaaniale, mis ärgitab koolinoori muusikat looma. Esmakordselt Eestis on paigaldatud avalikuks kasutamiseks ringiliikuv salvestusstuudio, mis avatakse samal ajal Kristiine Keskuses ning jääb seal avatuks kuni 23. novembrini. Järgmisena paigaldatakse salvestusstuudio Rocca al Mare Keskusesse.

Käivitatud on juba kuni aasta lõpuni kestev koolikonkurss «Philips ja The Sun väljakutse», kus Philips & Tanel Padar kutsuvad kõiki muusikasõpru osalema konkursil uue talendi leidmiseks. Hea helikvaliteet ja muusika on Philipsi jaoks kirg ning koostöös Tanel Padar&The Sun`iga otsusti otsida üles Eesti andekaimad noored senitundmatud muusikud.

Osalejatelt oodatakse konkursile nende loodud originaalheliteoseid. Heli võib luua ükskõik mil viisil - kasutades oma häält, käsi, jalgu, erinevaid abivahendeid, muusikainstrumente jne. Olulisim märksõna teose loomisel on HELI ja võidutöö valikukriteeriumiteks - HUVITAV ja LOOV.

Teose esitus (maksimumpikkus 3,5 minutit) tuleb salvestada videona ja postitada Philipsi veebilehele www.philips.ee. Konkursi peaauhind on laulu salvestamine stuudios koos Tanel Padari & The Suniga! Lisaks saavad kolm enim hääli kogunud esitajat endale auhinnaks Philipsi MP3 mängija, kuhu on laetud eksklusiivne Tanel Padar & The Sun album.

Lõppvõistlus toimub detsembris, kus eelnevalt selgunud 20 finalisti esitavad oma heliteosed otse. Konkursi peavõitja kuulutavad välja The Suni liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles