Printsess Diana suhe kirurgiga saab filmiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Chastain
Jessica Chastain Foto: SCANPIX

Hollywoodis hakati tegema filmi, mis räägib Briti printsess Dianast ja kaks aastat ta kallimaks olnud südamekirurgi Hasnat Khani suhtest.

Peaosa peaks hakkama mängima praegune üks tõusev täht, 30-aastane Jessica Chastain, edastab Hollywood Reporter.

Miljonitesse ulatuva eelarvega film kannab pealkirja «Called in Flight» ning tegemist olevat looga, mis räägib «torni suletud printsessist ja ta tavalisest mehest kallimast».

Produtsendid loodavad leida rahastajad Los Angeleses toimuvalt Ameerika filmituru messilt.

Filmi režissööriks on sakslane Oliver Herschbiegel, kelle kuulsamad filmid on Adolf Hitleri viimastest päevadest kõnelev «Downfall» ja «The Invasion».

Hirschbiegeli sõnul kujutatakse printsessi kallimat kaastundliku ja targa mehena, kes mõistab printsessi probleeme.

Printsessi seevastu ei näidata nii soodsas valguses, vaid vaimselt ebastabiilse naisena, kes pärast ühe suhte lõppemist otsib kohe uue.

Khan ja printsess Diana kohtusid esmakordselt 1995. aastal Bromptoni haiglas, kus printsess külastas südameoperatsioonist taastunud sõpra.

Kirurgil ja printsessil tekkis salasuhe, mis kestis kaks aastat. Suhe lõppes 1997. aastal natuke enne seda, kui printsess Pariisis autoõnnetuses hukkus.

Diana sõprade sõnul oli Pakistani päritolu südamekirurg printsessi elu armastus ning ta oli masenduses, kui nende suhe lõppes.

Printsess andis Khanile hüüdnimeks Mr. Wonderful.

Printsessi ja ta kallima suhe jõudis nii tõsisesse faasi, et nad külastasid 1996. aastal koos Pakistani ning Khan tutvustas Dianat oma perekonnale.  Ka olevat printsess olnud valmis moslemiks hakkama.

Khani sõnul läksid tema ja printsessi teed lahku, kuna talle ei meeldinud pidevas meedia vaateväljas olla.

Pärast Khanist lahkuminekut tekkis Dianal suhe Harrodsi kaubamaja omaniku Mohamed al-Fayedi poja Dodi al-Fayediga.

2007. aastal Suurbritanniast Pakistani tagasi kolinud kirurg ei ole tema ja printsessi suhte üksikasju paljastanud.

«Olen talle lojaalne, mitte selle tõttu, et ta oli kuulsus, vaid ta oli mu sõber. Olen kõikidele oma sõpradele lojaalne,» selgitas Khan.

Filmivõtted peaksid algama järgmise aasta märtsis. Võtted toimuvad mitmetes paikades Suurbritannias, kuid ka Pakistanis, Angolas, Lõuna-Prantsusmaal ja Pariisis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles