Kanye West: 50 Cent on tegelikult üks mu lemmikräppareid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: AP / Scanpix

Kanye West avalikustas hiljuti ajakirjale GQ antud intervjuus, et tema edetabeliheitlus rivaalitseva räppari, 50 Centiga, oli tema poolt plaadi müüginumbrite suurendamiseks välja mõeldud reklaamitrikk.

Räpparid astusid heitlusesse septembrikuus, kui mõlemal ilmus samal päeval uus album, vahendab WENN.

Pärast hullumeelset meediaheitlust, mille West enda väitel korraldas, võitis ta müüginumbrite osas 50 Centi, kes oli varem lubanud kaotuse korral muusikuameti maha panna.

«See oli täielikult reklaamitrikk. See oli minu idee. Ma teadsin, et see võistlus läheb nagunii lahti, kui meie plaadid samal päeval ilmuvad. Mõelge selle peale – teie ees seisavad räpmuusika ajaloo kaks kõige suuremat s**arääkijat,» ütles West.

«Räpiajaloos pole kedagi, kes oleks rohkem p***a rääkinud, kui mina ja 50. See on miski, mida ma võin kindlalt väita. Ta müüs niivõrd palju rohkem plaate tänu sellele, et lubas kaotuse korral pensionile jääda. 50 on tegelikult üks mu lemmikräppareid. Mul on peaaegu kahju, et ma teda võitsin,» ütles West, kes võitis 50 Centi plaadimüüginumbrite kohaselt küll USAs, kuid kaotas rivaalile rahvusvahelist läbimüüki arvestades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles