Nicole Kidman kardab oma elu pärast

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: AP / Scanpix.

Näitlejanna Nicole Kidman rääkis kohtus, kuidas ta kaks aastat tagasi oma elu pärast kartis, kui teda Austraalias üks fotograaf jälitas.

«Moulin Rouge’i» staar esitas süüdistuse kohaliku lehe fotograafi Jamie Fawcetti vastu, kes väidetavalt teda lakkamatult jälitas, vahendab contatmusic.

Staar rääkis kohtus, kuidas ta sattus kohutavasse autojälitusse, olles teel teise linna otsa oma vanemate juurde õhtusöögile 2005. aasta jaanuaris.

Kidman rääkis kohtule, et ta oli jälitussõidu ajal äärmiselt hirmunud. Vanemate juurde jõudes ta lausa nuttis ning oli paanikas.

«Ma kartsin kohutavalt, et äkki meiega juhtub õnnetus,» seletas näitlejanna.

Veel kirjeldas Kidman kahte olukorda, kui Fawcett olevat tema pildistamisega olnud liiga pealetükkiv – üks kord, kui naine veetis kantrimuusika staar Keith Urbaniga Tahitil mesinädalaid aastal 2006 ning teine kord eelmisel aastal peale jõule Sydney’s.

Kidman seletas, et see on viinud ta täiskohaga turvameeste palkamiseni: «Ma palkan nüüd inimesi, et ennast kaitsta. Ma palkan neid inimesi 24ks tunniks, kuna tunnen, et ei ole ise selliste asjade lahendamiseks suuteline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles