Heimar Lenk: Ilves oli seksikas kui viskas viina ja tõmbas suitsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Ehkki Lenk Itaalia peaministri käitumist heaks ei kiida, hindab ta nii Berlusconi kui ka Prantsusmaa presidendi seksikust, mida lühikesest kasvust hoolimata kiirgab mõlemast.

Selle andvat võim ja positsioon, kirjutab Õhtuleht.

«Räägime Ilvese puhul ikkagi sellisest rahvaseksikusest! Riigimeheline seksikus on siiski teistsugune. Ilves oli seksikas siis, kui ta istus välisministeeriumis rätsepaistes laua peal, viskas viina ja tõmbas suitsu. Tema nahktagiimago on pigem kunstlik.»

Lenk usub, et mehe seksikuse määramisel on tähis osa lõhnal. «Võimas higine mees pärast võitlust, natuke verine ka… Teisalt, vaadates kirjandusklassikat – tõeline mees on see, kes on hommikul ilusti raseeritud, hästi lõhnastatud ja kerge konjakilõhn on ka juures.»

Munder on samuti tähtis: «Vaadake praegu - Hannes Võrno pildid lehes -, kus on mees: lõi vormi selga ja hoopis teine asi. Ilvese mulgikuub? Maanaisele ehk meeldib, aga kui Võrno kõrvale tuleb, siis lööb ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles