Allar Jõksi uus kallim on Heidi Vilu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Aasta Ettevõtja 2011 ning Elutööpreemia laureaadi väljakuulutamine Swissôtel Tallinn banketisaaliis 03.11.11
Endine õiguskantsler, praegune advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Allar Jõks ilmus seltskonda blondi kaunitari Heidi Viluga
Eesti Aasta Ettevõtja 2011 ning Elutööpreemia laureaadi väljakuulutamine Swissôtel Tallinn banketisaaliis 03.11.11 Endine õiguskantsler, praegune advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Allar Jõks ilmus seltskonda blondi kaunitari Heidi Viluga Foto: Jelena Rudi

Endine värvikas õiguskantsler, praegune advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Allar Jõks (46) teeb esimesi samme regulaarse armuelu sillutamise teel. Läinud nädalal ilmus Jõks seltskonda blondi kaunitari Heidi Viluga (30), paar jätkas pidu Lounge Déja Vu’s üle südaöö, vahendab Kroonika.

«Oleme lihtsalt õnnelikud!» ütleb Heidi, ja lisab, et tema ei sooviks teemat üldse kommenteerida, kuid kommunikatsiooniinimesena ta teab, et see on ilmselt vale vastus. Vilu on äsja lahkunud IF Kindlustuse kommunikatsioonijuhi kohalt ja asub peatselt juhtima üht riigiasutust.
 
 
Allar Jõks on end seltskonnas näidanud väga erinevate kaunite daamide saatel ja seetõttu on ennatlik hinnata ka suhte iseloomu. Nad tutvusid ühel konverentsil suve lõpus.
 
Kokkukolimisest on siiski veel vara rääkida, kuid armunud noorte kehakeelest võis mõista, et nende vahel kummub siiski midagi enamat kui lihtsalt kirg või ühine õhtusöök.
 
Armunud noored istusid kõrvuti ka Swissôtel Tallinnas toimunud pidulikul galaõhtusöögil, kus kuulutati välja Eesti Aasta Ette-võtja 2011 ning Elutööpreemia laureaat.
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles