Kati Toots tantsis end «armukese» staatusest kõrgemale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» viienda saate meeleolud
«Tantsud tähtedega» viienda saate meeleolud Foto: Jelena Rudi

«Oleme Jaaniga naernud: mõtle, kui talle oleks ülikooli lõpetamisel ulatatud sülle kahekuune beebi – siin on su tulevane abikaasa!» naerab, Kroonikale antud intervjuus, oma mehest 24 aastat noorem Kati Toots.

Sinu läbilööki kiruvad-kadestavad ilmselt paljud eesti noorikud. Nimeta mõni sinu hinnangul kihvt naine, keda imetlenud?

Viimasest ajast vaieldamatult – Maaja Kallast! Temaga võin tundide kaupa «neelatamata» järjest rääkida. Iga sõna tema suust on kuld. Ääretult elutark naine – vaimukas ja, kui vaja, ka terav!

Kui Evita film kinodesse jõudis, olid sa viisteist. Mäletad, mida arvasid sa sellest naisest siis ja mida mõtled nüüd?

Ma ei olegi seda filmi näinud, ainult teistelt kuulnud. Olin siis Võru tüdruk - kinoskäimise võimalusi ja võib-olla õiget suunajat polnud...

Saatesse läksid mitte tantsu, vaid võidu pärast?

Eks ma olin tantsusaateid ju vaadanud. Kõige rohkem kartsin seda paisuvat ja kontrollimatut meediakaja - hakatakse paari panema ja kui palju jama on seal inimeste elu ümber üles katkutud - et kuidas sellest sirge seljaga välja tulla.

Samas võtsin seda pakkumist, kui õnnelikku võimalust.

Tiksus sul kuklas mõte, et see on hea võimalus näidata, et sa pole pelgalt Eesti kuulsaim armuke?

Kati asemel vastab tulise monoloogiga Jaan Toots: Ma olen juba ajakirjanikele öelnud, et see «kuulsa armukese» tempel muutub juba nõmedaks.

Kui Eestis ringi vaadata: kes on avaliku elu «suur armuke» - see on Evelin Ilves. Sest, kui Toomas Ilves tuli välisministriks, oli ta abielus oma Ameerika prouaga, aga ajas juba liini Eveliniga. Siis oli armuke, täna on esileedi - ja kõik on ju korras!

Neid näiteid on palju. Kõrgel Euroopa postil Kristiina Ojuland elab Raimo Käguga - ta on mu koolivend -, kes on siiani abielus Aili Käguga.

Ma leian, et sõna «armuke» on meile väga rumalasti peale pandud, kui meil on pere, me elame kuus aastat koos ja meil on kolmeaastane tütar.

Ja üldse, kui perelõhkumisest rääkida, siis Kati ei ole see - mina tegin otsuse ja võtsin Kati!

Mida arvad sina, kas Kati Toots tantsis end «armukese» staatusest kõrgemale?

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles