Töllud teevad lisakontserdi laupäevaõhtustele pummeldajatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll
Metsatöll Foto: Metsatöll


Metsatöll lisas oma verivärske albumi «Ulg» esitluskontserdiks veel ühe esinemise Tallinna kontsertklubis Rock Cafe. Juba varasemalt väljakuulutatud 9. detsembri õhtul vanusepiiranguga kontsert ja 10. detsembri päeval vanusepiiranguta kontsert said lisa 10. detsembri õhtuse kontserdiga.

Reedel, 9. detsembril avab Rock Cafe uksed kell 21.00, erikülalisena on kaasa löömas Tolmunud Mesipuu; laupäeval, 10. detsembril avatakse esimeseks kontserdiks uksed kell 16.00, erikülalisena Kukerpillid ning õhtuseks esinemiseks avanevad uksed kell 22.00, erikülalisena astub lavale Kurjam.

Mõlemad õhtused kontserdid on vanusepiiranguga 18. eluaastat. «Lisakontserdi tingis asjaolu, et paljud kaugema nurga mehed-naised kurtsid, et reedel pärast tööpäeva lõppu ei jõuta enam pealinna poole tulema hakata ja laupäeval noorema generatsiooniga ka pummeldada ei taha,» lausus Metsatöllu trummar Marko Atso. «Nüüd peaks olema selline seis, et lambad terved ja hundid söönud. Ja mis seal salata reedese kontserdi piletimüük hakkas juba vaikselt jõudma sinnamaani, mis oleks tinginud lisakontserdi niikuinii.»

Metsatöllu uus kauamängiv «Ulg» on alates lugude loomisest kuni viimaste kiljatuste ja torupillijorutuste salvestamiseni valminud Lõuna-Eesti metsade vahel, eemal linnakärast ja argimelust. Albumist ilmuvad CD-, limiteeritud CD- ja vinüülversioonid.

Plaadilt on juba ilmunud kaks singlit - «Kivine maa» ja «Küü», viimasele valmis ka video.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles