Eesti-Iirimaa jalgpallikohtumine Sõpruse ekraanil enne filmi «Täitsa lõpp»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti – Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mängud toimuvad reedel, 11. novembril Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril
Eesti – Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mängud toimuvad reedel, 11. novembril Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril Foto: postimee.ee

«Reedel, 11. novembril, näidatakse kinos Sõprus vahetult pärast kl. 20:11esilinastuvat Eesti esimest talgufilmi «Täitsa lõpp» koostöös Eesti Rahvusringhäälingu ning Eesti Jalgpalli Liiduga tasuta jalgpalli suursündmust ehk Eesti-Iirimaa EM-i play-off kohtumist.

Esimest korda Eesti kinoajaloos on kinno oodatud nii filmisõbrad kui ka jalgpallisõbrad. Ja esmakordselt on Eesti jalgpallikoondisel võimalus mängida play-off voorus ning võidu korral pääseda ka Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Tallinnas toimuva play-off avamängu piletid müüdi välja rekordkiirusega.

Kui soovid kino Sõpruse ekraanil jälgida põnevat ja otsustavat jalgpallimängu suurelt ekraanilt, siis tule juba talgufilmi ajaks kohale, sest nii garanteerid pääsu jalkamatshile eelisjärjekorras. Võid end ka kino sissepääsu juurde varakult valmis seada, et pärast talgufilmi saali pääseda.

Kino Sõprus on ainuke kino Tallinnas, mis pärast talgufilmi lõppu kl. 21:45 algavat jalgpalli otseülekannet näitab.

Piletid talgufilmile kinos Sõprus hinnaga 4.50 €, sooduspilet hinnaga 3.50 € ning saadaval kino Sõprus kassas ja Piletilevis. Jalgpalliülekanne – tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles