Ewert and the Two Dragons annab tasuta akustilise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons kontsert kino Sõpruses
Ewert and The Two Dragons kontsert kino Sõpruses Foto: Jelena Rudi

Ewert and The Two Dragons annab teisipäeval kl 17 tasuta akustilise kontserdi Solarise keskuse Apollo raamatupoes. Kontsert Nokia Kontserdimajas kolmapäeval, 9. novembril.

Kolmapäeval, 9. novembril astub Ewert and The Two Dragons Nokia kontserdimaja lavale, et anda oma 2011. aasta viimane kontsert Tallinnas. Päev varem, 8. novembril kell 17:00 antakse akustiline lühikontsert Solarise keskuse Apollo raamatupoes ning ühtlasi jagab bänd ka kõikidele soovijatele autogramme. Samal päeval esitleb Ewert and The Two Dragons oma esimest videot albumi nimiloole «Good Man Down». Värske video on filmitud tänavu septembris Valkla metsas ning Kakerdaja rabas režissööride Andzei Matsukevitsi ja Kaimar Kuke poolt.

«Kolmapäevasel kontserdil on meil plaanis mitu üllatust – kõigepealt on meil rõõm tutvustada tõsiselt head indie bändi Skilla, kellest ma Rootsis õppides vaimustusse sattusin – bändis musitseerivad muuseas ainult naised – ja ütlen väikese vihjena, et sel korral on lisaks meile neljale laval veel mõned andekad tegelased, pisike pasunate-trio kui nii võib öelda», räägib eelseisvast õhtust Nokia Kontserdimajas bändi kitarrist Erki Pärnoja.

Kolmapäevase kontserdi salvestab ETV ning iga kontserdikülastaja saab sündmuselt kaasa unikaalse koodiga download-kaardi, mille abil on mõned päevad hiljem võimalik kontsertsalvestus alla laadida.

Hetkel viibib Ewert and The Two Dragons Rootsis, eile anti kontsert Malmös ning täna õhtul esinetakse Göteborgis. 5. novembri õhtul antakse kontsert esmakordselt Oslos. Eestis suve jooksul menukaks kujunenud «Good Man Down» avaldatakse Rootsis 9. novembril. Album ilmub tänavu veel Soomes ning järgmise aastanumbri sees ka Prantsusmaal, Austrias, Saksamaal, Šveitsis ja Hollandis.

Laulja Ewert Sundja sõnul paistab tulevik bändi jaoks töine ning palju hingetõmbeaega just ei ole: «11. novembril anname kontserdi Riias klubis Palladium, detsembri alguses sõidame taaskord Soome, et anda 4 kontserti koos Taani bändiga VETO, seejärel seisab ees reis Hollandisse festivalile EuroSonic, veebruaris plaanime kontserte anda Prantsusmaal ning aprillis sõidame New Yorki.»

9. novembri kontserdile on müügil veel paarsada piletit ning neid on võimalik osta Piletilevist ja Ticketprost hinnaga 10-15 EUR, kiirustage!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles