Kim Kardashian selgitas lahutuse tagamaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kim Kardashian kinnitas, et abiellus armastusest, mitte telešõu pärast.

Äsja lahutuse sisse andnud telestaar jõudis spordiässast Kris Humphriesega abielus olla vaid kõigest 72 päeva, kirjutas Monsters and Critics.

Naine tunnistas, et pühendas kogu oma tähelepanu pulmade n-ö telekõlbulikuks muutmisele ning ei osanud kuidagi oma kahtlusi väljendada. «Esiteks ja kõige tähtsamaks on see, et abiellusin armastusest. Uskumatu, et ma pean seda nüüd kaitsma. Ma poleks lihtsalt tele jaoks selle kõige ettevalmistamisele nii palju aega pühendanud,» väljendas Kim oma nördimust.

«Kõik kes mind tunnevad, teavad, et olen lootusetu romantik! Armastan nii hingest kui südamest. Mu soov luua pere ja saada lapsi oli ilmselt nii suur, et kiirustasin asjade käiku tagant. Uskusin armastusse ja oma unistusse. Olin sattunud justkui karussellile, kust ma ei saanud enam maha, kuigi tean nüüd, et oleksin pidanud selle peatama,» rääkis staar.

Naine lisas, et telešõu ettevalmistamise asemel oleks ta pidanud oma suhtele lõpu tegema, kuid ei tahtnud ega julenud inimestele pettumust valmistada.

Kim ei taha pulmadest kasu lõigata ning annetab kõik pulmakingid Unistuste Agentuurile. «Ma ei kavatsenud kellelegi haiget teha ja vastutan nii oma tegude kui otsuste eest ning selle eest, et vedasin endaga kaasa ka teised. Sellest ei saanud muinasjuttu, mida ma ootasin. Kahju, kui ma kellelegi haiget tegin, kuid mu isa soovitas alati oma südant järgida ning arvan, et see on see, mida ma praegu teengi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles