Ženja Fokin: Kohila olgu teistele eeskujuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupealinna neljas saade - lava ees ja lava taga. 
Birgit Õigemeel
Laulupealinna neljas saade - lava ees ja lava taga. Birgit Õigemeel Foto: Viktor Burkivski

Pühapäevases TV3 otsesaates «Laulupealinn» jätkavad võistlustules Kohila, Kärdla ja Kohtla-Järve. Žüriiliikme Ženja Fokini sõnul on seni Kohila oma ühtekuuluvusega eeskujulikkuse etalon.

«Väga suureks eeskujuks teistele «Laulupealinna» osalistele on see, kuidas Kohilas elatakse kaasa ja hoitakse kokku. Ühtne tegevustuhin ja kokkuhoidmine on väga liigutav,» leidis Fokin.

Ka leiab Fokin, et ükskõik kes «Laulupealinnast» välja langenud poleks, ei suuda see paikkonnana võistelda Kohilaga. «Kohila oma kokkuhoiuga ja Birgit teisest küljest oma siirusega. Ükskõik mida ta ka ei teeks, tal on tugev seljatagune, kes ei lase tal välja langeda,» usub staarkohtunik.

Teiselt poolt usub Fokin, et «Laulupealinna» võitja selgitamisel mängib rolli see, mida lavale tuuakse ja kuidas see rahvale peale läheb. «See on üks tõsine riski-business­, aga need, kes on taibukad, veavad end edasi,» on Fokin veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles