Šotlanna hakkas sõidueksami ajal sünnitama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Šotimaal läks rase naine sõidueksamit tegema ning selle ajal käivitus tal sünnitustegevus.

20-aastane Emma French tundis, kuidas eksami tegemise ajal tuhud tekkisid, kirjutab Daily Mail.

Naine läbis valudest hoolimata eksami edukalt ning pärast sooritust sõitis ise haiglasse, et oma esimene laps ilmale tuua.

«Ma ei öelnud eksamineerijale, et mul algas sünnitustegevus. Kartsin, et ta ei lase mind eksamit lõpuni teha,» meenutas naine.

French teatas pärast eksamit, et peab kohe haiglasse sõitma, kuna laps hakkab sündima. Kõik sündmuskohal olnud said üllatuse osaliseks.

«Tegin ära eksami, mida olin kaua aega teha tahtnud ning mu tütar aitas sellele kaasa,» lisas šotlanna.

Frenchi sõnul ärkas ta eksamipäeva hommikul juba kell neli, kuna ta tundis, et laps vist hakkab sündima. Naise kinnitusel oleks ta tütre sündimiseni pidanud olema veel üks kuu.

Frenchi elukaaslane Neil MacFarlane, ta vend Scott French ning ema Rhonda French ei soovitanud tal sõidueksamit tegema minna, kuna see toimus naaberlinnas Bathgate´is.

«Ma kukkusin märtsis sõidueksamil läbi ja seekord ei tahtnud ma uuesti läbi kukkuda. Mõistsin, et kui ma seda kohe ära ei tee, siis ei saa ma seda enne kui laps on natuke suurem,» lisas naine.

Pärast sõidueksami läbimist külastas French veel ka oma vanavanemaid, kellele teatas edust ning sellest, et saab kohe emaks.

Hoolimata vanavanemate pakutud abist sõitis ta ise haiglasse.

Frenchi sünnitus kestis kuus tundi ning tütar Eva sündis sama päeva õhtul. Naine jõudis haiglas olles osta ka oma esimese auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles