Mees abiellus tütrega ja rasestas ta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine
Naine Foto: AFP/SCANPIX

Indias Lääne-Bengalis abiellus üks mees oma 15-aastase tütrega ja rasestas ta.

Politsei sõnul püüdsid sellest teada saanud Kasiajhiora küla elanikud meest tappa ja neil tuli ta vihase rahvamassi eest ohutusse kohta toimetada, kirjutab BBC.

 

36-aastasel Afazuddin Alil on kokku viis last, kellest kolm on tütred.

 

Paar kuud tagasi ütles mees oma abikaasale Sakinale, et jumal on talle andnud käsu oma vanima tütrega abielluda. Mehe naabrid ja sugulased ei uskunud, et jumal oleks võinud sellise käsu saata ja nad plaanisid mehe verepilastuse pärast ära lintšida.

«Minu mees on usklik ja ma arvan, et ta ei valeta jumala antud käsu kohta,» sõnas naine.

Naise kinnitusel oli ta nõus, et ta abikaasa abiellub oma vanima tütrega, sest ta ei taha jumala viha endale kaela saada.

«Saime juhuslikult teada, et Afazuddin Ali on oma tütrega paar kuud tagasi abiellunud ja nüüd on tüdruk rase. See on meie silmis verepilastus, mis nõuab kättemaksu,» leidis külavanem.

 

Politsei siiski sekkus, kui vihane rahvajõuk tahtis mehe teise ilma saata.

 

Jalpaiguri kohus võttis mehe juhtumi arutada, kuid nad leidsid, et Ali juhtum ei kuulu siiski nende jurisdiktsiooni alla. Paar vabastati ja nende vastu süüdistust ei esitatud.

Kohalikud elanikud pole kohtu sellise käitumisega rahul.

«Ali tütar on alaealine. Mees oleks pidanud saama karistada ainuüksi juba oma tütrega abiellumise eest,» leidis küla juht.

Ali ja ta abikaasa pole oma kodukülla tagasi pöördunud, kartes ikka veel enda elu pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles